Politika zasebnosti

ZRS Bistra Ptuj je v sodelovanju z Občino Lenart pripravila aplikacijo Visit Lenart, ki se ponuja kot brezplačna aplikacija. Podatki, ki jih zbira aplikacija, so povsem anonimizirani, tako da jih ni mogoče povezati z določenim ali določljivim posameznikom. Vsi prejeti podatki (npr. število prenosov in izbrisov aplikacije, statistika uporabe posameznih funkcij znotraj aplikacije ipd.) se uporabljajo izključno za interne namene vodenja statistike uporabe in optimizacije delovanja ter se ne posredujejo tretjim osebam ali podjetjem. Do anonimiziranih podatkov imajo dostop ZRS Bistra Ptuj, Občina Lenart in FS, računalniške storitve, d.o.o. kot obdelovalec podatkov.

Aplikacija vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih upravljajo posamezni ponudniki, zato ZRS Bistra Ptuj in Javni zavod za turizem Ptuj ne prevzemata nobene odgovornosti za vsebino, politike zasebnosti in druge prakse teh spletnih mest.

ZRS Bistra Ptuj in Občina Lenart se trudita zagotoviti posodobljenost vseh podatkov v aplikaciji, kar pa je v pretežni meri odvisno od podatkov, ki nam jih posredujejo posamezni lokalni ponudniki. ZRS Bistra Ptuj in Javni zavod za turizem Ptuj ne prevzemata odgovornosti za točnost podatkov ter morebitno škodo, ki bi jo uporabniki aplikacije utrpeli v zvezi s tem.

Občasno lahko posodobimo našo politiko zasebnosti, zato predlagamo, da to stran občasno pregledate in se seznanite z morebitnimi spremembami. Spremembe začnejo veljati takoj po njihovi objavi na tej strani. Morebitna vprašanja v zvezi s tem nam lahko posredujete na obcina@lenart.si.